Японската полиция разследва предполагаем опит за убийство на прикована на легло

...
Японската полиция разследва предполагаем опит за убийство на прикована на легло
Коментари Харесай

Шок! Улична котка окървави прикована за леглото баба

Японската полиция разследва хипотетичен опит за ликвидиране на прикована на легло стара жена, който може да докара до обвиняване против бездомна котка. Маюко Мацумото е открита от щерка си цялата в кръв от около 20 дълбоки пострадвания по лицето в дома си в планински район в Южна Япония, оповестява БГНЕС. Полицията стартира следствие на опит за ликвидиране откакто видя раните на дамата, заяви локалният канал RKK. „ Когато я намерихме, цялото й лице беше в кръв от брадичката нагоре. Нямахме визия какво се е случило”, описа дъщерята на потърпевшата.

82-годишната Мацумото не може да приказва и не е имало по какъв начин да даде информация за случилото се, съобщи организация Киодо. Следователите не разкрили данни за навлизане в жилището по времето, когато е осъществено хипотетичното нахлуване, заяви частната телевизия NTV.

След това съобразили, че пострадванията наподобяват на одраскване от котешки нокти. Разследването незабавно се насочило към бездомните котки в региона и по една от тях били открити следи от човешка кръв, осведоми в. „ Нишинипон Шимбун”.

Кръвни проби от ноктите на котката са били оценени и евентуално ще разкрият, че животното е провокирало пострадванията на дамата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР